Diskuse

Hořící Klinika a zlomený národ

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vy jste mozna slunickar a vlastenec, ale v prvni rade jste idealista :-)

0 0
možnosti

a bude hůř, tento vlak je již rozjetý a neskončí to dobře.. Vám karma R^

0 0
možnosti
Foto

Jste s odpuštěním neinformovaný idealista, někdo by možná napsal i něco hrubějšího... Tohle si pusťte nejméně dvakrát, abyste to pochopil...

http://vitekjiri.blog.idnes.cz/c/494300/policiste-v-rolich-fasistu-policiste-jako-obetni-beranci-ministre-okamzite-odstupte.html

2 0
možnosti

Spisovatel Vondruška: Nejde o uprchlíky či islám, lidé se bojí anarchie. A studenti jsou odtrženi od reálného života. Až začnou pracovat, chránit rodinu, zmoudří. ČT dělá chybu... http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Spisovatel-Vondruska-Nejde-o-uprchliky-ci-islam-lide-se-boji-anarchie-A-studenti-jsou-odtrzeni-od-realneho-zivota-Az-zacnou-pracovat-chranit-rodinu-zmoudri-CT-dela-chybu-409961

2 1
možnosti

Nevím, ale ono mi to naskočilo hned po prvních informacích - Praha - Aeroflot 1969 ???

4 0
možnosti

Zápalné lahve už mají majitele jo? Nebo jste prostě usoudil, že to byly "náckové" a tečka? Stejně tak "pobodaný" aktivista, kterého obří skinheadi škrábli tak mocně, že došel domů a pak se zavolal pomoc, kupodivu nebyl ani hospitalizován.... Ty vrahouny jste už také chytil? A ona "střelba"je o něco méně závažná, než házení dělobuchů. Největší riziko nesl ten jouda co střílel, že ho někdo s policistů trefí ostrou. A k prvnímu odstavci už jen že bych poprosil o ten seznam který visí na neonacistických stránkách....

S druhým odstavcem se naopak dá souhlasit bez výhrad. Tedy snad až na teorii o "divadle" a ne o opravdovou rvačku příznivců a odpůrců.

Ovšem je zde věc druhá, že zastánci migrace se k násilí a nedemokratickým praktikám uchylují častěji, než odpůrci migrace. Měl by jste tedy být pohoršen spíš praktiky ANTIFA, než těch, které nazýváte neonacisty, dle mého to jsou nacionalisté - vlastenci.

Pokud jste zastáncem migrace, ve formě jakou je vedena teď, jste v mých očích vlastizrádce. Jsem přesvědčen, že migrace mladých mužů po statisících je z velké části pouze ekonomická migrace, nikoliv uprchlická a ve zbytku jde o cílené šíření islámských válečníků, jejich rozmístění na strategické pozice v Evropě.

Příliv migrantů způsobí "občanské" války v našich městech. V úvozovkách proto, že ti "občané" co budou stát proti nám, budou občané jen papírem a nikdy myšlením.

Píšete, že ve jménu míru nesmí nikdo nic zapalovat, ale praktiky sluníček jsou takové, že ve jménu demokracie a svobody, blokují povolené pochody a žádají po PČR zajištění a zavření každého, kdo nemá stejný a "správný" názor jako oni.

Násilí můžeme odmítat jak chceme, ale musíme být připraveni bojovat. V zájmu našich dětí, naší budoucnosti. Ty problémy které jste zmínil a mířil proti "neonacistům", jsou důsledkem jednání lidí jako jste vy, lidí co migranty vítají. Nezbavuji tím nikoho odpovědnosti za jakýkoliv násilný čin, ale "vítači" již nesou na svých rukách krev dnes.

16 0
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, kdo si tu zápalnou láhev na Kliniku objednal...

10 0
možnosti

To si jako myslite, ze si treba ti Nemci vypaluji ubytovny, protoze si to objednal jejich majitel??

0 4
možnosti

Odmítám považovat člověka, který z jakéhokoliv důvodu chce na území ČR uprchlíky, za svého nepřítele, přestože s jeho názorem nesouhlasím. :-)

2 0
možnosti

I63v51a54n 64S14o53t

8. 2. 2016 3:16

Z Bohnicke kliniky by se měl zablokovat server

2 2
možnosti

Jé, fotka z dobrovolnického vystoupení. Jméno: "Neonacisti".

Díky za každou porci smíchu. ;-DR^

11 0
možnosti